Spelschema 2017

  • Premiär: Fredag, 30 Juni kl 19.00
  • Lördag  1 Juli     kl 15.00. Buffé.
  • Söndag 2 Juli     kl 15.00  Buffé.
  • Måndag 3 Juli    kl 19.00  Buffé.
  • Tisdag   4 Juli    kl 16.00.

Lördag 1 Juli kl 19.00 Konsert i Nås kyrka.

Buffé förbokas.

Vädret i Nås

Selma Lagerlöf

Selma Lagerlöf (1858-1940) är en av Sveriges mest lästa och älskade författare. Hennes verk har nått läsare långt utanför landets gränser
.
Selma Lagerlöf- sällskapet

Mårbackastiftelsen

Sommarteatern Ingmarsspelen 2017

Välkomna!

Läs artiklar inför årets Ingmarsspelen:
Dalademokraten:
kultur/teater/hogtryck-pa-ingmarsspelen

Falukuriren: kultur/den-dagen-det-blir-trakigt-slutar-jag

Dalarnas tidningar: http://www.dalademokraten.se
/dalarna/vansbro/upptakt-for-ingmarsspelen

DD Nye Helgum: kultur/
teater/johan-wikstrom-ar-nye-hellgum

Dalarnas tidningar: dalarna/vansbro/lions-stipendium-gick-till-ingmarsspelen

Dalarnas tidningar: http://www.dt.se /nyheter/dalarna/1.5684979-ingmarsspelen-moblerar-om

Dala-demokraten: http://dala demokraten.se/2013/03/16/ingmars spelen-fornyar-sig/

Lyssna kan du också göra: http://sverigesradio.se /sida/artikel.aspx?programid=161& artikel=5475333

besöksräknare

Du är här:

{keywordsa}

Billig Moncler DunJackor Kvinnor Rea

Billig Moncler DunJackor Kvinnor Rea, 100% autentiska - 70% rabatt‎‎.

Designerpåsar är kända främst med avseende på deras hållbarhet och innovativa mönster och stilar. Det är de främsta anledningarna till att sådana väskor är mycket eftertraktade av i huvudsak de mest eleganta damarna. Social Media Marketing och Advertising Ideas Gucci Outlet Online för alla företagBillig Moncler DunJackor Kvinnor Rea, Känna väskans skinn. Autentiska mulberryväskor är gjorda i ett tunt, antikvitet läder som känns mjukt och sportigt. Fingrarna är tillverkade på grund av ett tufft, kornigt läder som inte är flexibelt. Leta efter vikar som involverar läder. Äntligen borde vi Riva den speciella vården mot förbjudet scatching, förutom att undvika avståndsprodukter på grova eller skarpa ytor.Billig Moncler Jacka göteborg Rea

Några i det förflutna hade jag aldrig tänkt på att utveckla en personlig nummerplåt, skylt eller registreringsskylt. Ändå dagar är det definitivt ett måste prydnad. Det blir lite inom din virala besatthet därför det är viktigt som en riktig bil själv. Kanske beror det på att vi faktiskt har nya bilar släppt två gånger om året i stället för en gång och en ny bil delar inte samma wow på så länge som helst annat. Oavsett orsaken ta en titt i din nästa gång du går genom bilparken eller ta en titt på trafikljuskällorna. Alla verkar ha dem.Billig Moncler online sverige Rea, Snarare än att söka överallt för ett underbart par skor, hitta dem direkt på grund av en birkenstock-återförsäljare. Med mer än 150 års skomakurs erfarenhet är Birkenstock verkligen ett namn som kännetecknas av att bli erkänd.Billig Moncler Halsduk & Keps Rea, Online våtdräkter har som regel en mängd olika våtdräkter. De kommer att ha många olika storlekar och märken med olika funktioner. Det är bra att förstå att det bara är rätt våtdräkt för dig via internet är inte svårt. Genom att leta efter en bra online wetsuit outlet specialister, gör du enkelt och snabbt en prissammanställning för att begränsa din sökning till endast de som kan arbeta en person.

Billig Moncler DunJackor Kvinnor Rea, Kommer det att komma ut party inom en snar framtid, vill han verkligen vara normalt? Istället för en klänning, försök Burberry tröjor tillsammans med några fina pengar. På detta sätt är det säkert att rocka händer under natten.Billig Moncler jacket Rea, Undrar emellertid hur det är troligt? Om ditt primära svar är ja En person är inte dum för att skrämma som den som andra miljoner individer och mätningar. Mulberry Handväskor: Inställning av många handväskorBillig Moncler Kappor Kvinnor Rea, En särskild bilskylt kan fungera som bra investering med hjälp av det här programmet. Villig att satsa på att vi inte har många återförsälja med förlust. Kan du bilda en persons hanterade klient som hänvisade några få popstjärnor, till exempel en som 8A8A för gaga och sålde den för en viss vinst. Det blir så mycket lättare att motivera att betala för det. Jobba på andra sätt, så att du går till din ideal bara den är på en annan bil strax efter det blir din besatthet, du förstår det, du drömmer om att fixa det tills du flyttar måste du få det en person, definitivt övertyga dig själv du behöver det. Du har varit här before.i är välsignad with.with min mulberry handväskor och min iPhone. Då går all logik ut genom fönstret och jag betalar över chanserna för bilskyltar som jag har övertygat mig om att jag i princip behöver bo.

Dessa olika Mulberry handväskor kommer med klass och funktionalitet en person kommer inte att hitta det svårt att leta efter en mode Mulberry handväska som passar alla dina behov. Alla Mulberry handväskor tillverkas ursprungligen och högst anständigt. Dessutom visar Euro Handbag objekten så småningom att det är så avvärjande, se bara vad du får. Det finns inget krav på att du ska kontrollera ytterligare om du hittar kan behöva i Mulberry handväskor hos Euro Handbag.Locate för Lightning och House Decor på Jcpenney Furniture OutletBillig Moncler DunJackor Kvinnor Rea, Känna väskans hus. Autentiska mulberryväskor är gjorda med ett tunt, antikvitet läder som känns mjukt och slitet. Falsen är tillverkade på grund av ett tufft, kornigt läder som inte är flexibelt. Sök efter vikar inuti läder. Äntligen, Vi borde rädda den speciella vården mot förbjudet scatching, förutom att undvika avstånd mellan produkten på grova eller skarpa ytor.