Spelschema 2017

  • Premiär: Fredag, 30 Juni kl 19.00
  • Lördag  1 Juli     kl 15.00. Buffé.
  • Söndag 2 Juli     kl 15.00  Buffé.
  • Måndag 3 Juli    kl 19.00  Buffé.
  • Tisdag   4 Juli    kl 16.00.

Lördag 1 Juli kl 19.00 Konsert i Nås kyrka.

Buffé förbokas.

Vädret i Nås

Selma Lagerlöf

Selma Lagerlöf (1858-1940) är en av Sveriges mest lästa och älskade författare. Hennes verk har nått läsare långt utanför landets gränser
.
Selma Lagerlöf- sällskapet

Mårbackastiftelsen

Sommarteatern Ingmarsspelen 2017

Välkomna!

Läs artiklar inför årets Ingmarsspelen:
Dalademokraten:
kultur/teater/hogtryck-pa-ingmarsspelen

Falukuriren: kultur/den-dagen-det-blir-trakigt-slutar-jag

Dalarnas tidningar: http://www.dalademokraten.se
/dalarna/vansbro/upptakt-for-ingmarsspelen

DD Nye Helgum: kultur/
teater/johan-wikstrom-ar-nye-hellgum

Dalarnas tidningar: dalarna/vansbro/lions-stipendium-gick-till-ingmarsspelen

Dalarnas tidningar: http://www.dt.se /nyheter/dalarna/1.5684979-ingmarsspelen-moblerar-om

Dala-demokraten: http://dala demokraten.se/2013/03/16/ingmars spelen-fornyar-sig/

Lyssna kan du också göra: http://sverigesradio.se /sida/artikel.aspx?programid=161& artikel=5475333

besöksräknare

Du är här:

{keywordsa}

Billig Moncler Jacka dam Rea

Billig Moncler Jacka dam Rea, Lågt pris men hög kvalitet.

Detta kan vara en Mulberry svart läderväska. Även om den neutrala designen inte har något speciellt, är väskan av en sådan design match lätt. Därför är det värt att ha en sådan bärbar väska. Mjukt läder, mörk färg, guldmetallbeslag, Mulberry Classic Spectre Tree logo. Det måste manifestera din goda smak. Var försiktig med Bogus Candidates Coach Purses på Outlet OnlineBillig Moncler Jacka dam Rea, I havet, bergen, att hitta dig själv i naturen, inte i folket, vet vi obetydligheten just om alla sekulära utilitarister, inklusive 'artikelålderens sak' och rykte för framtida generationer mulberry väskor.Billig Moncler Jacka göteborg Rea

Faktum är att träningsväskor använder de översta 10% i läder och är dubbelsömda vid stresspunkter högre. Men det här gör inte bara deras tränare påsar samtidigt som kvaliteten återkommer för mer modemedvetna. Tränare har ett stort utbud av varor för män, kvinnor och barn. Plånböcker och iPod hundar halsband och koppar, det finns lite att du kan bära eller inte titta på varumärket Coach. Babyhattar med bussar signatur mulberry väskor, du kan också få barnen startade rätt.Billig Moncler online sverige Rea, För det tredje, använd en ren mjuk trasa på ett litet protein för att torka fläcken, torka av det är mycket irriterande missfärgning. Inom den fuktiga miljön kommer väskan att verka som en liten mögelpunkt. Med tanke på detta scenario borde du få Den speciella dekontamineringsoljan för att torka den, varefter den fortfarande smälter i samma färggas.Billig Moncler Halsduk & Keps Rea, Av ett antal alternativ ovan, har jag en obetydlig omständighet som stämmer med min specialitet. Jag gjorde Proenza Schouler ansvarig vidare, min förälskelse på grund av PS1 har inte minskat. Askeskinnet är lätt lättare att arbeta, parade leverera symbolen för slouch. Mulberrys läder är mest sannolikt att utföra tjockare och föreslår en agility kompletterande hjärta och själ. DKNY valet har en avgift för bottenlösa mer väljas jämfört med tvåfaldiga två, men formaspekten är inte min källa större. EasyPeasy i det jag!

Billig Moncler Jacka dam Rea, Du kan hitta så många mode mullbär handväskor som verkligen är några och hitta ingen skillnad eller unika egenskaper av sådan signatur handväska jämfört med ytterligare ledande signatur väskor för närvarande. Mulberry handväskor tillverkare förstår helt enkelt att vi har många användningar och stämningar av kvinnor så de gjorde olika epidermis väskor som svarar varje behov. I själva verket kan kvinnor hitta alla sina väskor med Mulberry handväskor i högsta kvalitet och i ett välkänt varumärke. För alla i för snygga handväskor, erbjuder Mulberry handväskor Euston, Agyness eller Joddy shoppar väska. De är gjorda med tillbehör och snygga fack. Om du befinner dig för en tidlös resväska, finns det Mulberry Tripper. För mer höftväska kan du göra Mulberry Aston.Billig Moncler jacket Rea, Kan någon ha en passion eller hobby som fredliga andetag. Prata om för långa tidsrymden när du slutar? En blogg blir ditt kreativa mullbärsuttag som du helt enkelt kan omvandla till en onlineinkomststrm.Billig Moncler Kappor Kvinnor Rea, Bean väskor är vanligtvis populära idag. De anses vara bland favoriterna både hemma och till och med på kontor. De kommer i olika slags. Det finns flera anledningar till varför dessa beanbags slog. Den största anledningen kan det vara mycket trevligt att sitta ner. Människor i alla åldrar kan tillämpa den och en ytterligare omedelbar lättnad för avkoppling för dem som sitter på den. Bågstolar är också mycket snygga och dekorativa. Det gör bort med de vanliga typerna av regelbundna möbler. En beanbag är mycket mer flexibel som formen på dina höfter och skinkor i användaren. Är faktiskt inte mycket bättre än en stol.

Som din bilägare är vi alltid oroliga om vårt fordon är i gott skick. Det här är lika bra som att vi ska ha vår säkerhet behandlad. Det finns tips som människor är i stånd att följa med inom jobbet enklare. En bilägare måste lära sig kapaciteten i bilen förutom begränsningarna. Varje sista märke har en högkvalitativ och dålig aspekt. Har dominerat orsaken till bilen och överväger syftet med användningen. Ett genuint besvär kan undvikas genom att välja exakt modell.Billig Moncler Jacka dam Rea, I ett gemensamt tillfälle, ett individuellt tänkande att handla själv en designerpåse från ett företag. Det som du helt enkelt är för upptagen att gå till de lokala butikerna som är avlägsna från ditt eget hus. Om det, desto bättre sätt en person personligen köper dina perfekta påsar, vilket är väldigt bekvämt att du. Undrar hur är det hanterbart? Du kan köpa dessa påsar från internetbutikerna och internetpriserna är vanligen lägre jämfört med butikspriset. Ibland kommer det att säljfrämjande nyheter på internet.