Spelschema 2017

  • Premiär: Fredag, 30 Juni kl 19.00
  • Lördag  1 Juli     kl 15.00. Buffé.
  • Söndag 2 Juli     kl 15.00  Buffé.
  • Måndag 3 Juli    kl 19.00  Buffé.
  • Tisdag   4 Juli    kl 16.00.

Lördag 1 Juli kl 19.00 Konsert i Nås kyrka.

Buffé förbokas.

Vädret i Nås

Selma Lagerlöf

Selma Lagerlöf (1858-1940) är en av Sveriges mest lästa och älskade författare. Hennes verk har nått läsare långt utanför landets gränser
.
Selma Lagerlöf- sällskapet

Mårbackastiftelsen

Sommarteatern Ingmarsspelen 2017

Välkomna!

Läs artiklar inför årets Ingmarsspelen:
Dalademokraten:
kultur/teater/hogtryck-pa-ingmarsspelen

Falukuriren: kultur/den-dagen-det-blir-trakigt-slutar-jag

Dalarnas tidningar: http://www.dalademokraten.se
/dalarna/vansbro/upptakt-for-ingmarsspelen

DD Nye Helgum: kultur/
teater/johan-wikstrom-ar-nye-hellgum

Dalarnas tidningar: dalarna/vansbro/lions-stipendium-gick-till-ingmarsspelen

Dalarnas tidningar: http://www.dt.se /nyheter/dalarna/1.5684979-ingmarsspelen-moblerar-om

Dala-demokraten: http://dala demokraten.se/2013/03/16/ingmars spelen-fornyar-sig/

Lyssna kan du också göra: http://sverigesradio.se /sida/artikel.aspx?programid=161& artikel=5475333

besöksräknare

Du är här:

{keywordsa}

Billig Moncler Västar Barn Rea

Billig Moncler Västar Barn Rea, Välkommen till Köp online.

Middagen kommer. Hon gick rakt in i köket för att kunna äta lunch. Skyndsamt hoppar en mus som heter Jerry ut någonstans. Kanske var Jerry väldigt hungrig, vill ha lite god mat. Tyvärr skulle Jerry inte ha varit en katt i Lisas hem. Precis som Jerry såg en påse med gott bröd såg han den otäcka katten som heter Bob. Då Jerry vill avslöja ett ställe gömmer sig själv.Billig Moncler Västar Barn Rea, Alla förstår att att ha barn är dyrt och kläderna kan vara en stor del av den situationen. I dagens värld av några skäl lagras de flesta familjer på snabbare budgetar än tidigare och det kan vara svårare att hålla fast vid våra utgifter. Barn växer snabbt och majoriteten av tiden när säsongerna ändras behöver de en helt ny garderob från skor och rockar till bedtime funderwear. Men man måste inte avskräckas av den stigande kostnaden för kläder, råkar vara många strategier för tygbarn utan att bryta banken. När jag var en enda mamma i många år blev jag väldigt kunnig när det handlade om att handla kläder till Min dotter. Jag lärde mig flera knep inom rabatthandelshandeln har hjälpt mig att hålla min dotter snygg utan att behöva spendera en förknippad med pengar.Billig Moncler Jacka göteborg Rea

Majoriteten av de verkliga mullbärspåsarna är associerade med det giltiga och autentiseringskortet. Det är emellertid inte nödvändigt att otillräcklig autentisering innebär en telefonväska. Detta har blivit så snart som möjligt att autentiseringskort blir felplacerad eller förlorad av att inte ha ägare. Men letar efter autentiseringskort är ett exceptionellt tecken för dig personligen. Vanligtvis är äkta mulberry-autentiseringskort bruna eller kräm i färg. De kommer inte att böja lätt på bokstäverna och stämpelvisningarna skulle så småningom vara klara och skarpa. Kort sagt kommer det inte att finnas någon manifestation av blödning eller suddig utskrift.Billig Moncler online sverige Rea, Att hålla koll på snygga erbjudanden på dykutrustning är sannolikt att något förefaller, om du liknar de flesta dykare aficionados. Ett dykväxellement speciellt att många dykare byter var 2 eller 3 år är deras våtdräkter. Berömd. På grund av att våtdräkter ofta är rippade eller slitna från användning, liksom i vissa fall kan även skaffa ett skikt av en skraj lukt. Det finns inget behov av att skrämma. Du kan vanligtvis hitta pengar sparande erbjudanden på wetsuits och andra dykning objekt genom att handla online på en våtdräkt återförsäljare.Billig Moncler Halsduk & Keps Rea, Mulberry kan vara det kända varumärket. Ska vara extra än hundra år gammal och varje tillverkas av högkvalitativa material och unik layout. Ytterligare än yngre, mycket fler fickor, spännen och extra vacker med praktisk med naglar, därför är stilen, populära, överallt.

Billig Moncler Västar Barn Rea, För relativt få år sedan, hade du försökt hitta ett barns mullbärsuttag, har du bara kommit till förverkligandet, det var helt enkelt inga större butiker som sålde plagg. Ursprungligen var de nederländska konsumenterna lite resistenta hela kopieringsdagarna Ett växande antal mammor väljer att köpa kläder till sina unga barn via onlinevärlden som ett alternativ till att få dem från en butiksaffär. Särskilt för att samhället går utomordentligt snabbt, upptäcker människor att det är bekvämt att leverera enkelt att köpa något på deras Speciellt hennes bärbara dator eller dator.Billig Moncler jacket Rea, Det finns inget behov av att personligen personligen slösa bort tid och pengar för en resa, när du kan besöka tränare online-uttag för din bekvämlighet. Om det inte skulle behöva gå på en helg och du vill logga hemma, kan du göra din egen bästa sak för att öppna din dator och surfa tränare. Det finns en stor andel pengar som skulle flöda till bensin en gång du väljer att resa och leta efter det bästa bussutloppet när du måste. Även om du har en påse och handväska, bör du använda den om du vill ha någon social operation. När du bestämmer dig för att köpa eller köpa, måste du förlora tiden som väntar på en dörrklocka inuti bostaden och flera får alla de fashionabla saker som du har köpt från tränare på nätet.Billig Moncler Kappor Kvinnor Rea, Stilen, designen och det speciella utförandet av populära mullbärspåsar kommer säkert att tillfredsställa dig när du funderat på att äga en. Det finns många välkända varumärken som du kan välja utanför. Två av dessa är Chanel handväskor och mullbärshandväskor. Mullberry har varit populärt som en prestige för den gemensamma historien själv, bara vid utformning av handväskor, dessutom i parfymer, i lyxiga Kläder och skor. Säkert, nämnt att någon annan är hög. Även om inte alla Mulberry väskor tenderar att hålla otillgängliga produkter och lösningar upptäcker att de är korrekta för att köpa det. Du kommer alltid att kunna se det när det kommer till mode, Mulberry bara aldrig Körs i samband med stil.

Att välja stilväskan är alltid som att välja en ny uppsättning byxor; När de har lämplig formtyp. Precis som en stor uppsättning jeans, kan den högra handväskan komplettera din figur också. Nu kom ihåg att din handväska inte borde matcha med figuren. Det borde snarare vara motsatsen. Ta till exempel en större handväska för att ta med dig om du är lång och tunn. En slouchy, rundad hobo-typ påse ska fungera bra för din webbplats. Om du 'är mer av den petite och voluptuous typen, få en handväska som är lång och smidig.Billig Moncler Västar Barn Rea, Alla förstår att att ha barn är dyrt, och kläderna är ofta en stor del av den här formeln. I dagens värld, av många anledningar, tar de flesta familjer snabbare budgetar än i gamla dagar och det är svårare att behålla med våra utgifter. Barn växer snabbt och oftast när säsongerna ändras behöver de en helt ny garderob från skor och rockar till sängkläder. Men man behöver inte avskräckas av kostnaden för kläder, men det är många strategier att klä barnet utan att bryta banken. När jag var en enda mamma i många år blev jag väldigt kunnig när det handlade om att köpa kläder till min dotter. Jag lärde mig flera knep för denna rabatthandelshandel har hjälpt mig att hålla min dotter snygging utan att spendera en förmögenhet.