Spelschema 2017

  • Premiär: Fredag, 30 Juni kl 19.00
  • Lördag  1 Juli     kl 15.00. Buffé.
  • Söndag 2 Juli     kl 15.00  Buffé.
  • Måndag 3 Juli    kl 19.00  Buffé.
  • Tisdag   4 Juli    kl 16.00.

Lördag 1 Juli kl 19.00 Konsert i Nås kyrka.

Buffé förbokas.

Vädret i Nås

Selma Lagerlöf

Selma Lagerlöf (1858-1940) är en av Sveriges mest lästa och älskade författare. Hennes verk har nått läsare långt utanför landets gränser
.
Selma Lagerlöf- sällskapet

Mårbackastiftelsen

Sommarteatern Ingmarsspelen 2017

Välkomna!

Läs artiklar inför årets Ingmarsspelen:
Dalademokraten:
kultur/teater/hogtryck-pa-ingmarsspelen

Falukuriren: kultur/den-dagen-det-blir-trakigt-slutar-jag

Dalarnas tidningar: http://www.dalademokraten.se
/dalarna/vansbro/upptakt-for-ingmarsspelen

DD Nye Helgum: kultur/
teater/johan-wikstrom-ar-nye-hellgum

Dalarnas tidningar: dalarna/vansbro/lions-stipendium-gick-till-ingmarsspelen

Dalarnas tidningar: http://www.dt.se /nyheter/dalarna/1.5684979-ingmarsspelen-moblerar-om

Dala-demokraten: http://dala demokraten.se/2013/03/16/ingmars spelen-fornyar-sig/

Lyssna kan du också göra: http://sverigesradio.se /sida/artikel.aspx?programid=161& artikel=5475333

besöksräknare

Du är här:

{keywordsa}

Billig Moncler dunkappa Rea

Billig Moncler dunkappa Rea, Köp snygga & billiga.

Det första du behöver göra om du vill veta hur man spelar biljard är naturligtvis letar efter ett bord bara på. Du kan antingen skaffa ett nytt biljardbord genom ett butiksaffär, eller få ett rekreationscenter.Billig Moncler dunkappa Rea, I fall där det inte är möjligt kan du hjälpa hårbollsfarten när du använder kommersiella läkemedel som finns i husdjursbutiken, kanske vad gäller husdjursavdelning i mataffären, hos din veterinär eller hos en familj.Billig Moncler Jacka göteborg Rea

Till skillnad från andra lägenheter kan Reva-typen passera över från dag till natt. De är perfekta för en avslappnad eller företagsinställning, med avseende på den färgriktade. Dessa skor är fantastiska för resor eller för en natt av magdans.Billig Moncler online sverige Rea, Du kommer att få så många mode mullbär handväskor som i allmänhet tre grundläggande och hitta ingen skillnad eller unika egenskaper för denna signatur handväska jämfört med några andra ledande signatur väskor till salu. Mulberry handväskor tillverkare förstår helt enkelt att det för närvarande finns många användningar och stämningar av kvinnor så de gjorde olika typer av väskor som svarar varje behov. I själva verket kan kvinnor hitta alla sina väskor med Mulberry handväskor av högsta kvalitet och inom ett välkänt varumärke. När du är i för snygga handväskor, erbjuder Mulberry handväskor Euston, Agyness, eller Joddy shopper partihandväskor. De är gjorda med tillbehör och snygga fack. De som har en befintlig resväska, det finns Mulberry Tripper. För mer höftväska kan du välja Mulberry Aston.Billig Moncler Halsduk & Keps Rea, Känna väskans buckskin. Autentiska mulberryväskor är gjorda med ett tunt, antikvitet läder som känns mjukt och slitet. Falsen är tillverkade av ett tunt, kornigt läder som inte böjer sig. Den speciella försiktigheten mot att förbjuda scatching, förutom, undvika avståndet mellan varorna på grova eller skarpa ytor.

Billig Moncler dunkappa Rea, Webbplatser med fokus på försäljningsplattformar ger ett verktyg för att hitta den pärlan eller de kan användas för att hantera hela processen. Alla de valda nummerplåtarna, allt annat kommer att bli omhändertagen och din dokumentation och pappersarbete hanteras effektivt med bildekort som kommer fram inom en.Billig Moncler jacket Rea, 1, om du inte kan bära den att gå, oavsett hur ganska du föredrar det, ta inte den här triplexen. Träffar på tunna klackar, skakande knävandring är inte en elegant fråga.Billig Moncler Kappor Kvinnor Rea, Kanske är du på jakten på en bussväska, och för att kunna ha ett djupt intresse för mode, möter du också problemet. Träningsväskor måste vara ditt förstahandsval utan tvekan, hälsovårdsprioriteringar. Det kan inte bara matcha ditt modebehov utan dessutom Ha en rimlig överkomlighet.

Som bilägare är vi alltid oroliga om vårt fordon kommer att vara bra form. Det är tillsammans med att vi är säkra på vår säkerhet. Det finns tips människor är i stånd att följa med att producera jobbet mindre komplicerat. En bilägare måste vara medveten om kapaciteten i bilen och dess specifika begränsningar. Varje sista märke har en högkvalitativ och dålig aspekt. Förstå orsaken till en bil och överväg bilens användning. En verklig besvär kan undvikas genom att välja toppmodellen.Billig Moncler dunkappa Rea, Var det en fest, äktenskap eller första dagen i kontoret har man separata handväskor som passar din personlighet och slitage. Du behöver inte gå för långt för att få dessa designerväskor och påsar. I den här högteknologiska världen kan du titta på sidans dörr med ett musklick. Bara logga in på internet och handla om den bästa handväskan Det är mullbärsväskor eller väskor för dig själv online. Det är väldigt enkelt?