Spelschema 2017

  • Premiär: Fredag, 30 Juni kl 19.00
  • Lördag  1 Juli     kl 15.00. Buffé.
  • Söndag 2 Juli     kl 15.00  Buffé.
  • Måndag 3 Juli    kl 19.00  Buffé.
  • Tisdag   4 Juli    kl 16.00.

Lördag 1 Juli kl 19.00 Konsert i Nås kyrka.

Buffé förbokas.

Vädret i Nås

Selma Lagerlöf

Selma Lagerlöf (1858-1940) är en av Sveriges mest lästa och älskade författare. Hennes verk har nått läsare långt utanför landets gränser
.
Selma Lagerlöf- sällskapet

Mårbackastiftelsen

Sommarteatern Ingmarsspelen 2017

Välkomna!

Läs artiklar inför årets Ingmarsspelen:
Dalademokraten:
kultur/teater/hogtryck-pa-ingmarsspelen

Falukuriren: kultur/den-dagen-det-blir-trakigt-slutar-jag

Dalarnas tidningar: http://www.dalademokraten.se
/dalarna/vansbro/upptakt-for-ingmarsspelen

DD Nye Helgum: kultur/
teater/johan-wikstrom-ar-nye-hellgum

Dalarnas tidningar: dalarna/vansbro/lions-stipendium-gick-till-ingmarsspelen

Dalarnas tidningar: http://www.dt.se /nyheter/dalarna/1.5684979-ingmarsspelen-moblerar-om

Dala-demokraten: http://dala demokraten.se/2013/03/16/ingmars spelen-fornyar-sig/

Lyssna kan du också göra: http://sverigesradio.se /sida/artikel.aspx?programid=161& artikel=5475333

besöksräknare

Du är här:

{keywordsa}

Billig Moncler quincy Rea

Billig Moncler quincy Rea, Den ursprungliga försäljning online 2015.

Stilfullt dessa dagar är bagaget ytterst viktigt för oss, även märkespåse kan också skada uppgiften. De flesta påsarna kan lätt bli smutsiga. Hur du kan rengöra och underhålla påsar är väldigt viktigt. Väskor är inga borde kunna störa oordning, eller de kommer att vara extremt enkla att gå fattiga. Mullbärspåsar har alla fantastiska imponerande men träning. De bör verkligen notera underhåll och rengöring. Produkten har funnits några metoder för att upprätthålla Dina väskor.Billig Moncler quincy Rea, Markera dina kalendrar, Mulberry och Target har samarbetat för detta fall genom att ha en prisvärd handväskor. Den helt nya klassiska luksusen av mulberry väskor och Target s priser, det är en match byggd i himlen. Mellan 10 oktober och 23 december i det aktuella året hittar du bara en av de åtta påsar som finns tillgängliga på närmaste mål.Billig Moncler Jacka göteborg Rea

Kort sagt, köp enkelt. Par skor genom ett birkenstock outlet, online eller offline. Beställning, betalning och arrangemang för leverans kan utföras med internet om du vill. Generellt tenderar det att vara många två huvudtyper av prissättning, lågt utbud och högt utbud. Huvudsakligen på grund av år av gott rykte, gör företag det en punkt att hålla sig till den övergripande kvaliteten på sitt låga skor. Fyra stora skäl att handla online på en Louis Vuitton VäskorBillig Moncler online sverige Rea, Det finns många förmåner för att få barnens kläder på nätet från den här dagen framåt. Den största orsaken är att du har en mycket större mängd återförsäljare. Tänk om du tillsammans med dina barn var begränsad till butikerna i din stad. Tillkännagivanden har vanligtvis några återförsäljare att välja mellan, men samtidigt som du är i onlinevärlden är sorten mycket. Det är också mindre av en utmaning och lättare att hitta saker på rad. Det kan spara dig tid och hitta fortfarande bra kläder för din avkomma att bestämma.Billig Moncler Halsduk & Keps Rea, Dessa burberry nova kontroll tröjor är krävande men lekfulla ser allt exakt. De har idén att leta efter några nätter du behöver klä upp och fantastiskt som. Dessutom kommer du till sanningen att du kräver dig. Således betyder det att de är bland publiken.

Billig Moncler quincy Rea, Modedesignen har redan varierat mycket snabbt ett år vilket är anledningen till att vissa med de moderna klänningarna, väskor och handväskor som har känt de senaste åren var nu ditt eget sätt. Men det här är inte fallet med bussväska och påsar. Coach var aldrig ute av mode, det kan vara anledningen till att många kvinnor runt om i världen väljer att ha tränare, även om det bara är lite dyrt att jämföra med olika märken. Coach har sina produkter att vara ständigt i stil. Detta kan vara den största resan som ligger på vägen. Har under helgerna. Kommer sannolikt att se många olika stilar av plånböcker, handväskor och accessoarer låter säkert hålla alla dina stressgränser.Billig Moncler jacket Rea, Coach Outlet Axelväskor är mjuka, flexibla och djupt färgade, vilket används av gästerna. Med sin enkla och djärva design kan tränare ha mer och mer hög beröm av unga damer, du kan njuta av att gå runt med unik tränarehandväskor design. Modedesign av tränare Axelväskor.Billig Moncler Kappor Kvinnor Rea, När man diskuterar om märkesvarumärke, bör man verkligen ta ett namn inuti modehemmet. Helmut Lang är en berömd australiensisk modedesigner, som är populär nu för den unika designen, den innovativa stilen och det minimalistiska tillvägagångssättet. Detta varumärke dominerar den faktiska marknaden för innovativ modeutveckling från förra året 1986. Och det är fortfarande styrande marknaden för mode för sin trendinriktning. Helmut lang var känd för sitt minimalistiska mode inuti tiden i slutet av 1980-talet och 90-talet. Hans kända tillvägagångssätt ses i modeindustrin till de innovativa skarpa linjerna och nedskärningarna. Majoriteten hans kläder är gjorda av svartvita persienner. Alla tillverkas av högteknologiska tyger.

Coach varumärke är enormt känd över hela världen. Det är inte förvånande att hitta tränare på utsidan. Det här märket betyder modeutvecklingen, och visar dig väldigt annorlunda i din egen.Billig Moncler quincy Rea, Dina fem) Faktorn är dragkedjan. Coach-blixtlåsarna blir högkvalitativa dragkedjor, de måste vara livslängda. Det är därför som de flesta människor betalar mycket med hänsyn till dessa väskor, vilket är någonting som faktiskt håller för resten av ens liv. Sätt prov på frysen, välj en få fast eller fast, samt zip mycket effektivt.